Informatie, advies, verwijzing

Nederland is een land met regels. Voor veel mensen wordt het steeds ingewikkelder daar mee om te gaan. Zij weten niet of moeilijk hun weg te vinden door procedures en instanties en weten daardoor ook niet hun mogelijkheden. Zodoende is er het Spreekuur voor hulpvragen in het Meester Geertshuis op woensdagen van 11.00 uur tot 13.00 uur. Dit spreekuur wordt gehouden door de coördinator samen met een deskundige vrijwilliger.

Heeft u vragen waar u zelf niet direct uitkomt, of weet u niet precies bij wie u terecht kunt voor een bepaalde (aan)vraag, of gewoon voor een gesprek, loopt u dan even binnen en we kijken samen wat er mogelijk is. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of per mail: spreekuur@meestergeertshuis.nl.

Hierbij krijgen we ondersteuning van de caritas en de diaconie van de kerken. In de praktijk kan daar ook doorverwijzing of bemiddeling naar instanties of hulpverlening bij horen.

Thema
 • Hulpvragen
 • Ontmoeting
BACK_TO_LIST

Andere initiatieven

Actueel

 • Diaconale Markt op 1 oktober 2018

  Diaconale Markt op 1 oktober 2018

  06-09-2018

  De diaconale markt wordt georganiseerd door het Kruispunt Diaconaal Deventer. Het adres van het Titus Brandsma Huis is Titus Brandsmaplein 2 bij het NS station Colmschate.   De diaconieën en de caritas van de kerken in Deventer zetten zich in voor ...

  Lees verder
Meer actueel...

Deelnemende kerken en organisaties