18 feb 2018

Op 5 maart zetten de kerken in Deventer en het Meester Geertshuis hun handtekening onder het Diaconaal Noodfonds Gemeente Deventer. Hiermee krijgt het noodfonds van het Meester Geertshuis een breed draagvlak. Jan Muntendam vertelt over de hulpvragen waarmee de mensen bij het spreekuur van het Meester Geertshuis komen. Voor veel mensen is het ingewikkeld om de weg te vinden door allerlei procedures en naar instanties. Ze weten daardoor ook weinig over de mogelijkheden die er zijn. Op het spreekuur worden zij geholpen de weg te vinden en kan het noodfonds helpen in acute noodsituaties. (Klik hier voor de nieuwsbrief van het spreekuur.) Gastspreker is wethouder Jan Jaap Kolkman die de mogelijkheden en de onmogelijkheden van de gemeente bij het verlenen van acute noodhulp zal belichten.

Het Diaconaal Café wordt deze keer gehouden in De Oase, Grevelingenstraat 1 in Deventer. Inloop om 19.30 uur, aanvang programma 20.00 uur.

COMMENTS

BACK_TO_LIST

OTHER_NEWS

Actueel

  • Diaconaal Noodfonds Deventer een feit

    Diaconaal Noodfonds Deventer een feit

    08-03-2018

    Het was een druk bezochte bijeenkomst in De Oase. Dominick Woltering van de gemeente Deventer en Jan Muntendam en Karin Kramer van het Meester Geertshuis gaven presentaties over (nood)hulpverlening in Deventer. Troostdichter Boudewijn Betzema droeg e ...

    Lees verder
Meer actueel...

Deelnemende kerken en organisaties