Informatie, advies, verwijzing

Nederland is een land met regels. Voor veel mensen wordt het steeds ingewikkelder daar mee om te gaan. Zij weten niet of moeilijk hun weg te vinden door procedures en instanties en weten daardoor ook niet hun mogelijkheden. Zodoende is er het Spreekuur voor hulpvragen in het Meester Geertshuis op woensdagen van 11.00 uur tot 13.00 uur. Dit spreekuur wordt gehouden door de coördinator samen met een deskundige vrijwilliger.

Heeft u vragen waar u zelf niet direct uitkomt, of weet u niet precies bij wie u terecht kunt voor een bepaalde (aan)vraag, of gewoon voor een gesprek, loopt u dan even binnen en we kijken samen wat er mogelijk is. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of per mail: spreekuur@meestergeertshuis.nl.

Hierbij krijgen we ondersteuning van de caritas en de diaconie van de kerken. In de praktijk kan daar ook doorverwijzing of bemiddeling naar instanties of hulpverlening bij horen.

Thema
 • Hulpvragen
 • Ontmoeting
BACK_TO_LIST

Andere initiatieven

Actueel

 • Acties van Deventer kerken voor Oekraine:

  Acties van Deventer kerken voor Oekraine:

  24-03-2022

  Op deze pagina vind u informatie over betrokkenheid van Deventer kerken bij de hulp aan en opvang van vluchtelingen. In de week van 7 maart is er in diverse kerken speciale aandacht besteed aan gebed voor de bevolking van Oekraine In diezelfde week ...

  Lees verder
Meer actueel...

Deelnemende kerken en organisaties