2 apr 2016
Vertegenwoordigers van deelnemende kerken en organisaties vormen een schakel na de officiële start van Kruispunt Diaconaal Deventer.

Deze maand start Kruispunt Diaconaal Deventer een inventarisatie bij alle betrokken kerken, geloofsgemeenschappen en organisaties. In gesprek met hun vertegenwoordigers wil het platform zicht krijgen op de diaconale thema’s die op dit moment spelen in Deventer als stad en gemeente. Om van betekenis te kunnen zijn voor de deelnemende kerken en organisaties, wil Kruispunt Diaconaal Deventer weten wat zij doen, wat de knelpunten zijn en op welke punten er beter samengewerkt kan worden.

Kruispunt Diaconaal Deventer ging 7 maart van start als het nieuwe diaconale samenwerkingsverband waar vrijwel alle kerken en christelijke organisaties uit Deventer en omstreken bij betrokken zijn. Als platform wil Kruispunt Diaconaal Deventer kerken, geloofsgemeenschappen en maatschappelijke organisaties verbinden in hun inzet voor de hulpbehoevende mensen. Het wil tussen hen een schakel zijn. Tevens is Kruispunt gesprekspartner voor de lokale overheid.

Komende weken zullen bestuursleden van het Kruispunt contact opnemen met vertegenwoordigers van de aangesloten kerken, geloofsgemeenschapen en organisaties.

COMMENTS

BACK_TO_LIST

OTHER_NEWS

Actueel

Meer actueel...

Deelnemende kerken en organisaties